RUBIO MONOCOAT

Rubio Monocoat
RUBIO MONOCOAT REFRESH SPRAY

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is heeft Rubio Monocoat de volgende kwaliteiten:

 

  • duurzame bescherming en kleuring van het hout

  • één enkele laag volstaat

  • 100% natuurlijke ingrediënten, 0% VOC

  • eenvoudig in gebruik en onderhoud

  • geen overlappingen mogelijk

  • Kan op alle houtsoorten gebruikt worden

  • Ruim kleurenpalet: 40 standaardkleuren

 

Dankzij onze technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele laag. Het heeft zelfs geen zin een tweede laag van het product aan te brengen op een oppervlak dat reeds met onze olie behandeld is, deze zal zich niet meer binden. Dit betekent ook dat het verbruik van onze olie lager is dan bij de traditionele oliesystemen.

 

Oppervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen heel gemakkelijk hersteld worden.

Rubio Monocoat Refresh

Opfrissing in een handomdraai.

Een onderhoudsbeurt met RMC Refresh (kleurloos; geeft de juiste bescherming, maar brengt geen kleur terug) wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt. Verkrijgbaar in de volgende verpakkingen: 400 ML (spray), 500 ML (blik), 1 liter (blik).

Rubio Monocoat Surface Care

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout. Jij ook? Houd dan je geolied oppervlak in topconditie met de Rubio Monocoat Surface Care. Het onderhoud is gemakkelijk en gebeurt zonder water. Ook lokale vlekken kunnen dankzij dit product worden verwijderd. Handig en gebruiksklaar!