top of page

VERHUUR BOUWDROGERS & VERWARMING

Bouwdrogers en verwarming te huur bij Parketvloerenhuis in Voerendaal
Bouwdrogers en verwarming te huur bij Parketvloerenhuis in Voerendaal

Een uitdaging tijdens je verbouwing wat betreft vocht?

Reserveer bij ons een bouwdroger of verwarming!

Rems Secco 80 bouwdroger voor ontvochtigen en drogen

Sterke en efficiënte luchtontvochtiger voor het drogen van ruimtes. bijvoorbeeld na leidingwaterschade of een overstroming maar ook voor het ontvochtigen van bijvoorbeeld muffe kelders. Daarnaast is de Secco 80 uitermate geschikt voor het versneld drogen van o.a. beton, metselwerk, stucwerk enz. Voor professioneel gebruik door installateurs en in de industrie. Huurprijs €110,- per week incl. btw en bezorging.

HBM 90 Professionele 1080 Watt Bouwdroger

Deze industriële bouwdroger met metalen behuizing is ideaal voor het ontvochtigen van diverse ruimtes. Door de hoge capaciteit: 90 liter per 24 uur kun je alles sneller ontvochtigen. Je kunt kiezen voor een automatische (hygrostaat) of manuele werking. Huurprijs € 110,- per week incl. btw en bezorging.

Bouwdroger Boudorger master 752

Een bouwdroger is een bouwmachine die wordt gebruikt voor de ontvochting van een bouwplaats. Bouwdrogers worden vaak bij nieuwbouw toegepast. Een nieuw gebouw is vaak erg vochtig door ingeregend water of verdampend vocht van vers bouwmateriaal, zoals beton. Deze Luchtontvochtiger DH 752 van Master dient hier ideaal voor. Huurprijs € 80,- per week incl. btw en bezorging.

Bouw kachel Master B 3 ECA

Kleine, lichtgewicht elektrische heater. Ideaal voor op uw werkplek of bij u thuis. Huurprijs € 20,- per week incl. btw en bezorging.

Reserveren van een droger of verwarming kan eenvoudig door ons een bericht te sturen via het contactformulier!

bottom of page