Een veel gezocht produkt is de PVC - vloer. PVC - vloerdelen zijn flexibel en worden verlijmd of net als laminaat geklikt op de bestaande vloer. Deze vloeren zijn dan ook geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes, maar volstaan ook zeer goed in woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer.

Een PVC vloer bestaat uit een doorzichtige (PUR) oppervlaktelaag, een dessinlaag en een compacte onderlaag versterkt met glasvezels en wordt onder hoge druk gelamineerd. De stroken hebben een v-groef en voelen zacht en warm aan. PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. Het is belangrijk dat de oppervlakte waarop de vloer gelegd wordt, geheel vlak is. Kleine oneffenheden kunnen doortekenen in uw pvc vloer. Daarom zullen veel ondervloeren eerst geëgaliseerd moeten worden voordat er een pvc - vloer overheen gelegd kan worden.
Meister Silent Touch™

Een nieuwe revolutie op de pvc vloeren markt is de MEISTER Silent Touch vloer. Geintroduceerd in 2015 en nu al een succesfactor bij Winckler Parketvloeren. Een vloer met natuurlijke details welke in elke ruimte past, gecombineerd met een wonderbaarlijk echte oppervlakken. Silent Touch is een vloer waarin de beste eigenschappen samensmelten. De Silent Touch vloer wordt gekenmerkt door de intelligente meerlaagse soepele opbouw met een vorm stabiele speciale Aqua-Safe-plaat van bijzondere houtmaterialen.

Daar waar er in de meeste pvc vloeren nog weekmakers verwerkt zijn welke het pvc soepel maken, is een Meister Silent Touch vloer 100% vrij van pvc en oplosmiddelen. Het is het gezonde alternatief voor vinyl, want in goede designvloeren zitten geen PVC en geen schadelijke weekmakers. Dat wordt bevestigd door het Duitse keurmerk de Blauwe Engel!

Met een hoogwaardig gepatenteerd Silent Touch oppervlakte, een geur en een PVC vrije Polyester folie maakt de vloer stil, robuust en gemakkelijk schoon te houden. Geheel zonder weekmakers is deze vloer voor de gezondheid zonder enig risico.

Voelbaar is de zachte toplaag die het geluid dempt, en voetwarm aanvoelt. Dus lekker zacht, maar wel ijzersterk. daarom ook in zeer veel ruimtes te gebruiken. De vloer is zelfs geschikt voor intensief commercieel gebruik (gebruiksklasse 33) en bovendien zijn de vloerdelen brandvertragend en antislip.

Silent Touch vloeren gaat overal in mee. Of het nu gaat voor in een loft of woonkeuken, Silent Touch doet niet moeilijk over grotere belasting. Daarom krijgt u op Silent Touch 20 jaar garantie bij woongebruik. Ook zijn de Silent Touch vloeren bijzonder geschikt voor renovaties en vloerverwarming, en hebben 18 aantrekkelijke decors. In onze showroom hebben we op een eigentijdse manier de decors voor u op een rijtje gezet, en kunt u deze testen en voelen.

Daarnaast is een Meister Silent Touch vloer gunstiger in prijs t.o.v. een traditionele pvc vloer. Laat je daarom net als ons enthousiast maken over alle voordelen van deze vloer.