Laminaat is bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat is er met noesten en nerven. U kunt kiezen voor een vellingkant en veel laminaatvloeren hebben een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Het voordeel van laminaat is dat het zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. U kunt laminaat gebruiken in alle ruimtes waar volop geleefd, gelopen en gespeeld wordt. Laminaatvloeren zijn hygiƫnisch en anti-allergisch.

Wij hebben een uitgebreide collectie laminaat van zeer bekende merken. Deze merken staan garant voor hun kwaliteit. Ieder merk met zijn eigen specialiteit en uitstraling. De diverse soorten laminaat die wij hebben, zijn in verschillende breedtes, lengtes, diktes en in een groot aantal decors leverbaar.

Door de structuur (borsteling) en een V-groef aan 2 of 4 zijde geeft het laminaat tegenwoordig een unieke, niet van echt te onderscheiden uitstraling. Ook is er vandaag de dag laminaat in tegelvorm verkrijgbaar.

Wij leggen al onze laminaatvloeren aan de hand van de kwaliteitseisen die bijvoorbeeld een vereniging van huiseigenaren of een woningstichting hieraan stelt. Wij zorgen voor een juiste door TNO goedgekeurde geluids-isolerende laag onder de vloer, zodat er geen geluidsoverdracht is, en u een aangename en warme vloer heeft.

De laminaatvloeren uit ons assortiment zijn daarnaast ook in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Met een speciale ondervloer geniet u van een comfortabele warme vloer.

Omdat wij kwaliteit net zo belangrijk vinden als u, werken wij enkel met absolute topmerken van superieure kwaliteit waaronder o.a. laminaat van het merk Meister. De laminaatplanken van Meister combineren de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisdeel.

Voor meer informatie, voorbeelden of documentatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, en komen we bij u langs met wat voorbeelden. Mocht uw een bepaald merk in gedachten hebben, en kunt u hierover niet direct informatie vinden op deze site, neem dan contact met ons op, want wij kunnen de meest bekende merken leveren.