Rubio Monocoat Universal Soap

Rubio Monocoat Universal Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout.
  • Geconcentreerd, uiterst economisch qua verbruik.
  • Verpakkingen: fles 1 L en 2 L.

Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil

Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil is een onderhoudsolie voor het opfrissen van hout dat behandeld werd met Rubio Monocoat olie, alsook voor het opwaarderen van niet met Rubio Monocoat behandelde oppervlaktes.
Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil zal het hout voeden, een vollere look (satijn glans) geven en de vloeistofresistentie verhogen. 
Wanneer het behandelde oppervlak een te sterke slijtage vertoont of kleurherstel nodig heeft, dan dient een onderhoud met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C in de oorspronkelijke kleur zich aan.
  • Universeel gebruik.
  • Heel geschikt voor 'high traffic' zones.
  • Geeft iets meer glans.
  • Beschikbaar in 3 kleuren: Pure, White en Black.
  • 0% VOC.
  • Verpakking: blik 500 ml.

 

Onderhoud met Osmo 

Deze combi is uitermate geschikt voor het onderhouden en reinigen van uw met Osmo behandelde vloer. Gebruik de Wisch-Fix voor de reiniging en zorg dat uw vloer niet uitdroogt. De Vloeibare Onderhoudswas kunt u gebruiken om plaatsen waar slijtage is opgetreden weer te voeden. Beide producten zijn 1 liter verpakkingen en kunt u de komende tijd even mee voort!

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en reinigingsmiddel is vooral geschikt voor het verfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd ontstaan in uw met Hardwax-Olie behandelde vloer.
Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van hardnekkige vlekken als vet of schoenpoets.
Wanneer er slijtageplekken zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken 2 á 3 keer per jaar te behandelen.
Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset het juiste gereedschap. Het is zeer aan te raden om bij de Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel ook de Wisch-Fix te gebruiken voor het reinigen van het hout oppervlak.

Osmo Wisch-Fix

Osmo Wisch-Fix is een geconcentreerd reiniging en onderhoudsmiddel, en is zeer geschikt voor de reiniging van verschillende oppervlakken. Bijzonder geschikt voor oppervlakken die zijn behandeld met Osmo producten.
Het is aan te raden om de Wisch-Fix wekelijks tot 2 wekelijks te gebruiken.
De werking is zeer effectief, het vuil wat u niet ziet wordt verwijderd en zorgt voor een langere levensduur van uw oppervlak.
Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset het juiste gereedschap.