Met ons unieke systeem kunnen wij uw trap bekleden met op maat gemaakte overzettreden over uw bestaande trap. Dit geeft uw trap in één dag, een nieuwe en luxe uitstraling zonder dat hierbij enig hak- of breekwerk aan te pas komt.

Wij renoveren uw trap middels het trede over trede systeem. De oude bestaande trap vormt de basis. De nieuwe treden worden door ons speciaal per trede op maat gemaakt en over de oude heen geplaatst.

De veiligheid van uw trap is natuurlijk het allerbelangrijkste keuze aspect. De door ons gebruikte treden zijn zeer slijtvast en van uitzonderlijke kwaliteit. Wanneer er op de treden druk wordt uitgeoefend, dan worden de treden stroef en werkt dit als een uniek anti-slip systeem. Huisstofmijt maakt geen kans bij dit systeem en stof kan er niet indringen. De kern is van HDF met daarop een CPL toplaag (zeer slijtvast laminaat). In deze toplaag zit een zeer hoge concentratie aluminiumoxide. Dit zorgt ervoor dat de trede stroef wordt op het moment dat er druk op wordt uitgeoefend.

Hierdoor is het mogelijk om op een eenvoudige manier en tegen een betaalbare prijs een prachtige trap te verwezenlijken, en profiteert u niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar ook van onze jarenlange ervaring met houtproducten.

De diverse kleurencombinaties maken het mogelijk om in elk huis en bij elk interieur een gepaste afwerking te krijgen. Niet alleen uw treden worden afgewerkt, maar ook de stootborden kunnen met hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur worden afgewerkt. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om juist voor een andere kleuren combinatie te kiezen.

Onze kleuren en decoren zijn uitermate geschikt om bij uw laminaat of parketvloer te aan te sluiten. Maar het allerbelangrijkste is dat u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

 


Alle voordelen op een rij:

* Past in elk interieur

* Gemakkelijk schoon te maken

* Vermindert loopgeluid aanzienlijk

* Duurzaam en slijtvast

* Anti-slip en anti-allergie

* 10 jaar garantie

* Meerwaarde voor uw huis

* In 1 dag een nieuwe trap