Heeft u al jaren een mooie parketvloer in uw woning en is deze aan een opknapbeurt toe? Geen probleem, wij geven uw vloer weer de uitstraling als op de dag dat deze gelegd werd.

Het dagelijks onderhoud van uw parketvloer bestaat veelal uit stofzuigen en dweilen. Hiermee kunt u de levensduur van uw vloer optimaliseren. Soms wordt uw vloer bovengemiddeld belast en blijkt dit alleen niet voldoende. Dan is het schuren van uw vloer een oplossing.

Krassen, vlekken, deuken of kleurverschillen ontstaan door zonlicht, zijn in de meeste gevallen te behandelen en weg te werken. Parketvloeren waar u al jarenlang plezier van heeft gehad, kunnen vaak moeiteloos worden opgeknapt. De enige voorwaarde is dat uw vloer niet versleten op totaal 'op' is. Om exact te bepalen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, komen wij graag bij u thuis langs voor een gedegen advies en inspectie.

Onderhoud aan uw vloer bestaat uit het schuren van uw parket, gevolgd door een afwerking tot in detail. Gelukkig hoeft u wat dat schuren betreft geen vrees meer te hebben, want dat doen we stofarm. Zo hoeft u na de renovatie dus niet aan een grote schoonmaak te beginnen.

Over het algemeen is het schuren van uw planken- of parketvloer in één dag te realiseren. Dit is mede afhankelijk van de oppervlakte, de mate van slijtage en het type afwerking.

Beschikt uw vloer over een v-groef, dan kan het zijn dat deze ook "weggesleten" is, of na het opnieuw schuren van uw vloer wat minder zichtbaar wordt. Ook dan kunnen we dit effect weer opnieuw realiseren door deze v-groef weer opnieuw te frezen. Met speciaal gereedschap krijgt u weer een strakke lijn in uw vloer.