Het kan iedereen overkomen, schade aan uw vloer. Dat is erg vervelend, maar geen directe reden tot paniek.

Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol komt te staan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, wij hebben de kennis in huis om u te helpen! Of het nu gaat om uw laminaatvloer of parketvloer, u kunt met ons altijd een afspraak maken om de schade te laten beoordelen.

In de meeste gevallen worden de kosten van schadeherstel aan uw houten vloer vergoed via uw verzekering. Het is aan te raden om uw verzekeraar zo snel mogelijk te benaderen en in te lichten over de opgelopen schade. Dan kunt u gelijk achterhalen welke verzekering u moet aanspreken. Als uw verzekeraar voor de aanvang van het schadeherstel eerst een schaderapport wil ontvangen, kunnen wij dat rapport verzorgen.

Indien wij uw schade constateren, en dit verzekerde schade is, kunnen we een schaderapport voor u opstellen, met daarin de werkzaamheden die nodig zijn om de vloer te herstellen. Tevens vermelden wij hierbij meteen het schadebedrag. Dit schaderapport is comform de wensen van uw verzekeringsmaatschappij.

Enkel met dit schaderapport zal een verzekeringsmaatschappij met de opdracht tot herstel of met uitbetaling akkoord gaan.


Wat kunnen we in het kort voor u betekenen:

* Herstel van uw vloer bij waterschade

* Herstel van uw vloer bij brand- en rookschade

* Herstel van uw vloer bij verhuisschade

* Herstel van uw vloer bij krassen en deuken