Ook voor het onderhoud van uw bestaande parketvloer kunt u bij ons terecht. Een houten vloer is in het algemeen goed te repareren en/of te schuren en te behandelen. U kunt dan kiezen uit lakken, impregneren en in de was zetten of de vloer behandelen met olie. Over de voor- en nadelen van een bepaalde behandeling kunt u zich door ons laten voorlichten.

Wellicht heeft u reeds een mooie houten vloer in uw woning liggen, maar bent u uitgekeken op de kleur. U hoeft dan niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen, maar u kunt uw vloer door ons opnieuw laten kleuren met bijvoorbeeld een kleurolie. U geeft dan in zeer korte tijd een totaal andere uitstraling aan uw bestaande vloer. Een misverstand is dat er vaak gedacht wordt dat het kleuren van een vloer definitief is. Gelukkig is dit niet het geval. Uw vloer krijgt met de behandeling dezelfde afwerkingskwaliteit als met 'gewoon' onderhoud. Mocht u na verloop van tijd weer een ander kleur willen, met 1 schuurbeurt is uw vloer weer in zijn oorspronkelijke staat.

In onze bus hebben we een uitgebreide collectie van kleuren om u te inspireren. Daarnaast gaat onze service verder. Wilt u een staal met een kleur meenemen naar huis om te vergelijken, geen probleem.

Gaat u uw huis verbouwen, of bouwt u bijvoorbeeld een serre aan uw huis. Ook dan is het mogelijk om met hetzelfde hout, uw vloer jaren later uit te breiden. Wij kunnen alle houtsoorten afstemmen op uw wensen, zodat er niets te zien is van een verbouwing van uw woning.